vi som är underfundarna

Om oss

Underfundarna Psykologi AB erbjuder tjänster inom utredning, utbildning och behandling, både privat och riktat till kommuner och regioner/landsting. Vi finns centralt på Katrineholms station, en trappa upp från Pressbyrån. Efter överenskommelse tar vi också uppdrag i andra delar av landet. Bland annat har vi pågående samarbeten med Linköpings kommun, Vingåkers kommun, Familjehemsguiden, JeWe Psykiatri och Hälsovård samt Capio Hjärnhälsan.  

Vi är alla legitimerade psykologer med erfarenhet av att arbeta inom bland annat habilitering och neuropsykiatriska utredningar. Samtliga har utbildning i ADOS, ADI-R, TBA och Neuro-ACT. Förutom denna grund kan du läsa mer om våra individuella kompetenser nedan. 

vi som är underfundarna

KARIN VINCZE

Leg. psykolog och leg. sjuksköterska med erfarenhet inom vuxenhabilitering, socialpsykiatri, rättspsykiatri och kriminalvård. Extra erfarenhet av neuropsykologiska utredningar av ungdomar och vuxna samt parterapi. Utbildad i integrativ terapi. Brinner för sexualitets- och HBTQ-frågor samt neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

karin@underfund.se 
076-164 89 14
Foto: Bo Karlsson

Emma krantz

Leg. psykolog med erfarenhet av elevhälsoarbete samt autismutredningar gällande små barn. Utbildad i föräldrastödsmaterialet Navigator ACT som riktar sig speciellt till föräldrar till barn med funktionsnedsättning. Utbildad i psykodynamisk terapi.

emma@underfund.se
076-336 24 08

Foto: Bo Karlsson

Maria fridlund

Leg. Psykolog, STP-psykolog, med erfarenhet inom elevhälsa. Pågående specialistutbildning inom neuropsykologi med bredkurser inom pedagogisk psykologi. Utbildad i positivt beteendestöd. Extra erfarenhet av autismutredningar och kognitiva utredningar på barn och ungdomar i skolålder. Utbildad i KBT.

maria@underfund.se
070-731 58 99
Foto: Bo Karlsson