Om oss

Underfundarna Psykologi AB erbjuder tjänster inom utredning, utbildning och behandling, både privat och riktat till kommuner och regioner/landsting. Vi finns på Hantverkaregatan 10 i Katrineholm, ett stenkast från centrum och järnvägsstationen. Efter överenskommelse tar vi också uppdrag i andra delar av landet. Bland annat har vi ett pågående samarbete med Familjehemsguiden, Eskilstuna Kommun och JeWe Neuropsykologi. 

vi som är underfundarna

Maria Fridlund

Leg. Psykolog, STP-psykolog, med erfarenhet inom elevhälsa och habilitering. Pågående specialistutbildning inom neuropsykologi med bredkurser inom pedagogisk psykologi. Utbildad i ADOS, ADI-R, TBA samt positivt beteendestöd. Extra erfarenhet av autismutredningar och kognitiva utredningar på barn och ungdomar i skolålder.

maria@underfund.se
070-731 58 99

Foto: Moa Wahlgren

Emma Krantz

Leg. psykolog med bakgrund inom habilitering, elevhälsa samt neuropsykiatriska utredningar. Extra erfarenhet av autismutredningar gällande små barn. Utbildad i ADOS, ADI-R, TBA samt föräldrastödsmaterialet Navigator ACT som riktar sig speciellt till föräldrar till barn med funktionsnedsättning. 

emma@underfund.se
076-336 24 08

Foto: Moa Wahlgren

Karin Vincze

Leg. psykolog och leg. sjuksköterska med erfarenhet inom vuxenhabilitering, socialpsykiatri och rättspsykiatri. Extra erfarenhet av sexualitets- och HBTQ-frågor. Utbildad i integrativ terapi, ADOS och ADI-R. Karin är för tillfället föräldraledig.

karin@underfund.se 
076-164 89 14

Foto: Moa Wahlgren